De groenste gadget van Nederland – ontdek Inich! – Botame

06-22966748

Gratis verzending v.a. €15,-

Google Review:
5/5

Gratis verzending v.a. €15,-

Inich met Deksel

De groenste gadget van Nederland – ontdek Inich!

Het ecosysteem Inich is vooral een makkelijk ecosysteem. Een waar instapmodel voor diegene die voor het eerst een gesloten ecosysteem wil bouwen. Ideaal voor het hebben van groen in huis zonder al te veel gedoe. Benieuwd hoe dit komt? Lees meer hieronder.

Inich is dus een stabiele bron van groen in huis en makkelijk om te houden ook. Dit komt voornamelijk door de karakteristieken van de plantjes.

Varen

Hedera Helix

Dit mooie plantje gaat ook wel eens door onder de naam “white wonder”. En dat is geen wonder! Een klimop zoals deze, groeit erg snel en is gemakkelijk in onderhoud. Dit wonder der natuur komt met name in West-Europa en dus ook in Nederland voor. Sterker nog, als je goed om je heen kijkt zie je een klimop regelmatig tegen de gevels bij jou in de buurt aangroeien. Een solide plant voor een solide ecosysteem dus.

Varen

Nephrolepis Exaltata

De Exaltata, ook wel krulvaren, is een varentje welke ook niet onbekend is in Nederland en België. Al sinds jaren wordt dit van oorspronkelijke tropische plantje gecultiveerd in de lage landen. Inmiddels is deze plant dan ook zeker niet meer weg te denken uit ons huishouden. Wat de krulvaren tot zo’n daverend succes maakt, is dat het een makkelijke plant is. Niet gek dat de krulvaren en klimop zo goed samen gaan!