De nieuwe Isalo, nu nog makkelijker! – Botame

06-22966748

Gratis verzending v.a. €15,-

Google Review:
5/5

Gratis verzending v.a. €15,-

blank

De nieuwe Isalo, nu nog makkelijker!

De Isalo is vernieuwd! de Euphorbia Baioensis is vervangen door een Austrocylindropuntia Subulata. Deze makkelijke plant wordt in het open terrarium nog wel vergezeld door de al bekende kleurrijke Kalanchoë Humilis en de Cereus Peruvianus ‘Florida’.

Lees snel verder hoe je dit open terrarium onderhoud met een paar handige tips en meer over de nieuwe plant. Nieuwsgierig geworden? Shop Isalo hier!

Austrocylindropuntia Subulata

De Austrocylindropuntia Subulata heeft zijn oorsprong in Zuid-Amerika en komt veel voor in Argentinië en Bolivia. Deze intens groene rakker heeft naast zijn mooie limoen-achtige vacht ook rode stekels of rode bloemen als hij tot bloei weet te komen.

blank

Open terrarium onderhoud en verzorgingstips

Je open terrarium is extra makkelijk te onderhouden. Staat het terrarium op een niet al te warme en zonnige plek, dan is één keer in de maand water geven voldoende. Wordt het erg warm of staat het terrarium in de volle zon dan zou één keer per week water geven ook kunnen, maar pas op dat je niet teveel water geeft.

Weet je niet zeker of je water moet geven? Stop dan je vinger in de aarde en voel of de aarde vochtig is. Is de aarde nog vochtig, laat de aarde dan eerst nog even drogen voordat het terrarium opnieuw water geeft.

Staat je open terrarium op een vochtige of donkere plek in je huis, dan kan het zo zijn dat je maar één keer per twee maanden water hoeft te geven. Dit kan je wederom zelf altijd het beste inschatten door aan de aarde te voelen. Let goed op, want wanneer je open terrarium niet voldoende zonlicht krijgt, wordt de kans op schimmelvorming groter.

1 reactie op “De nieuwe Isalo, nu nog makkelijker!”

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.