Isalo: het ultieme woestijnlandschap voor de zomer! – Botame

06-22966748

Gratis verzending v.a. €15,-

Google Review:
5/5

Gratis verzending v.a. €15,-

Isalo - Zand Toevoegen

Isalo: het ultieme woestijnlandschap voor de zomer!

Het ecosysteem Isalo is met zekerheid de publieksfavoriet te noemen. De grillige karakteristieken van dit woestijnlandschap brengen de beleving van een groen ecosysteem in huis tot leven. Wil je weten hoe dit ecosysteem is opgebouwd? Lees hier meer!

Cactus

Cereus Peruvianus Florida

Zoals de naam misschien al weggeeft is de Florida is een cactussoort en laat zich vooral zien in gebieden van de VS en Mexico. De Florida is een langzame groeier, maar kan met de juiste zorg, aandacht en vooral tijd toch een cactus van formaat worden. Alle kleine bolletjes kunnen namelijk uitgroeien tot nieuwe takken!

Cactus

Euphorbia Baioensis

Een bijna cartoonachtige cactus die zich ook zo gedraagt. De Baioensis is een typische cactus. Hij kan goed tegen hitte, kou en heeft weinig water nodig. Wat veel mensen niet weten is dat deze parel in het wild voornamelijk voorkomt in de hoger gelegen gebieden van Kenia. Dat is niet het enige verrassende aan deze cactus. In bloei laat de Baioensis prachtige gele bloemen zien!

Cactus

Kalanchoe Humilis Zebra

De gestreepte succulent (moeilijke naam voor vetplant) komt van origine uit Madagaskar. Wat deze plant uniek en geliefd maakt, is de lange steel met bloemen die vanuit de bladeren omhoog groeit. Door sommigen ook wel ”zijn stok” genoemd 😉

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.